Kotitalouksille

 

Asfaltti pitää pihan siistinä

Asfaltti on kestävä ja huoltovapaa päällysteratkaisu piha-alueille. Asfaltti on helppo pitää puhtaana ja se estää lian kantautumisen sisätiloihin. Se ei myöskään pölise. Pitkäaikaisena materiaalina asfaltti on yllättävän edullinen vaihtoehto.

Paikallinen Karelia-asfaltti toimii luotettavasti

Karelia-asfaltti on paikallinen ja yksityinen asfalttialan yritys, jonka erityisosaamiseen kuuluu etenkin kotitalouskohteiden asfaltoinnit. Pystymme hinnoittelemaan työmme kilpailukykyisesti ja toimimaan nopeallakin aikataululla.

Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus asfaltointitöistä. Käytämme vain asfalttinormit täyttäviä materiaaleja ja tarkoituksenmukaisia koneita ja laitteita. Annamme työllemme päällystystöiden yleisten sopimusehtojen mukaan määritellyn kahden vuoden takuun. Kuulumme myös Vastuu Group – luotettava kumppani ohjelmaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kutsu edustajamme käymään. Saat  tiedon pihanne asfaltointi kustannuksista sekä tiedon työn vaatimasta ajasta. Vastaamme tiedusteluihin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Muistathan, että piha-asfaltointi on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Voitte maksaa pihanne asfaltoinnin myös useammassa erässä. Kysy edullista osamaksumahdollisuutta.

Asfaltoi pihasi nyt ja maksa osissa, ota yhteyttä niin kerromme lisää!