Kotitalouksille

Asfaltti pitää pihan siistinä 

Asfaltti on kestävä ja hyvä ratkaisu pihojen, eläinsuojien ja erilaisten varastotilojen pohjien päällysteeksi. Sitä ei tarvitse huoltaa. Asfaltti ei pölise, se on helppo pitää puhtaana, ja se estää lian kantautumisen sisätiloihin. Pitkäaikaisena materiaalina asfaltti on yllättävän edullinen vaihtoehto. 

Paikallinen Karelia-asfaltti toimii luotettavasti 

Karelia-asfaltti on paikallinen ja yksityinen asfalttialan perheyritys. 

Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus asfaltointialan töistä.

Teemme kaikenlaisia asfaltointeja. Kotitalouksien asfaltoinnit ovat tärkeä osa toimintaamme. Asfaltoimme yhä enemmän myös maatalouskohteita. Teemme uudiskohteiden asfaltointeja sekä vanhojen rakenteiden ja kohteiden korjauksia ja uudelleen asfaltointeja. Meille yksikään asiakas ei ole liian pieni. 

Käytämme vain asfalttinormit täyttäviä materiaaleja ja tarkoituksenmukaisia koneita ja laitteita. Annamme työllemme päällystystöiden yleisten sopimusehtojen mukaan määritellyn kahden vuoden takuun. Kuulumme myös Vastuu Group – luotettava kumppani ohjelmaan. 

Ota yhteyttä ja kutsu edustajamme paikan päälle. Saat tarkan tiedon pihanne asfaltointikustannuksista sekä työn vaatimasta ajasta. Vastaamme tiedusteluihin myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Muistathan, että piha-asfaltointi on kotitalousvähennyskelpoista työtä.